Форум Поддержки

Сайт компании NRG Promo
2012-02-22 20:36
NRG_Promo
Placeholder member
Дата Регистрации: Feb 2012 Постов: 9

http://nrgpromo.com.ua - один из первых сайтов сделанных мной на ЦМС Джумла(до этого был Юкоз)! Смотрите и комментируйте: что нравиться, что нет, что добавить, что убрать! Буду признателен! Yes!

Компания NRG Promo
Re: Сайт компании NRG Promo
2012-02-23 16:54
skiv
Placeholder member
Дата Регистрации: Feb 2012 Постов: 10

Загалом сайт приємне враження справляє, і все, що треба там є.
Хоч я особисто терпіти не можу кольорово-насичених сайтів на чорному тлі, але у даному випадку мабуть це абсолютно виправдано, бо це сайт-візитка, та ще і рекламно-поліграфічної компанії, а не сайт для повсякденного читання. Повинен "бити по очам", так що нормально.
Портфоліо та фотогалерея найкраще виглядають з усіх розділів.

Кілька зауважень:
1. Де багатомовність? Так можна і втратити частину клієнтів. Чи орієнтуєтесь виключно на російськомовну частину Львова? Поставити кнопки Укр/Рус (а при бажанні і Eng)і зробити дво(три)мовний інтерфейс зовсім неважко, як на мене. Можна і контент двомовний, теж не важко, а людям подобається, а багато хто- так і принципово ставляться до таких речей. А це важливо- бо так, повторю, можна втратити частину клієнтів. А воно вам треба?
2. Прайс краще помістити на світлому фоні, щоб не різав очі. Особисто мені- так прямо виїдає. Білі букви на чорному таки важко читати.
3. Потрібно, щоб була можливість скачати прайс файлом.
4. На майбутнє- бажано мати прайс-онлайн-калькулятор, щоб клієнт міг "прикинути" приблизну вартість замовлення прямо на сайті. Щоб рахував приблизно так: Хштук товару А, + ХХштук товару Б = ХХХгривень. Ну, як корзинка у інтернет-магазині. Вкидаєш туди товар і бачиш суму.

Немає Богів, крім еволюціонуючих, і Дарвін- пророк Їх.
Re: Сайт компании NRG Promo
2012-02-24 13:55
NRG_Promo
Placeholder member
Дата Регистрации: Feb 2012 Постов: 9

skiv Отписал: Загалом сайт приємне враження справляє, і все, що треба там є.
Хоч я особисто терпіти не можу кольорово-насичених сайтів на чорному тлі, але у даному випадку мабуть це абсолютно виправдано, бо це сайт-візитка, та ще і рекламно-поліграфічної компанії, а не сайт для повсякденного читання. Повинен "бити по очам", так що нормально.
Портфоліо та фотогалерея найкраще виглядають з усіх розділів.

Кілька зауважень:
1. Де багатомовність? Так можна і втратити частину клієнтів. Чи орієнтуєтесь виключно на російськомовну частину Львова? Поставити кнопки Укр/Рус (а при бажанні і Eng)і зробити дво(три)мовний інтерфейс зовсім неважко, як на мене. Можна і контент двомовний, теж не важко, а людям подобається, а багато хто- так і принципово ставляться до таких речей. А це важливо- бо так, повторю, можна втратити частину клієнтів. А воно вам треба?
2. Прайс краще помістити на світлому фоні, щоб не різав очі. Особисто мені- так прямо виїдає. Білі букви на чорному таки важко читати.
3. Потрібно, щоб була можливість скачати прайс файлом.
4. На майбутнє- бажано мати прайс-онлайн-калькулятор, щоб клієнт міг "прикинути" приблизну вартість замовлення прямо на сайті. Щоб рахував приблизно так: Хштук товару А, + ХХштук товару Б = ХХХгривень. Ну, як корзинка у інтернет-магазині. Вкидаєш туди товар і бачиш суму.

Шановний(-а) skiv, в першу чергу дякую Вам за витрачений час на аналіз мого сайту та детальний коментар! Yes!
1. Про багатомовність на 100% з Вами згоден, над цим зараз і працюю, українську версію дороблю найближчим часом, а згодом і англійську.
2. Про зовнішній вигляд прайсу - врахую, попробую змінити, подивлюсь як вийде.
3. Можливість скачати прайс також обовязково буде.
4. І над он-лайн калькулятором подумаю теж.

Загалом дякую за відповідь! Wink

Компания NRG Promo

Что происходит?
Потоков: 148, Комментариев: 526, Всего Участников: 214, Активных Участников: 198
Добро пожаловать, stalker